varumärkesprofilering och marknadsföring B2C

Utvecklar och säljer ditt företag en produkt/tjänst till konsument för marknad lokalt, online eller genom återförsäljare? Det kan avse varumärke inom bransch som exempelvis bygg, fastighet, vård, livsmedel eller service.

Idag är inte en överlägsen produkt en garanti för ett företag att nå framgång. Att bygga upp ett starkt, konkurrenskraftigt och differentierat varumärke är ofta det allra viktigaste komponenten för att lyckas på marknaden. 

M&CO i Halmstad hjälper stora och små lokala företag med att profilera sitt varumärke och utveckla sin marknadsföring. Behöver du hjälp också? 

Ett starkt varumärke lönar sig

Ett starkt varumärke skapar unikt upplevt värde med effekter som mindre priskänslighet, högre kundlojalitet och underlättad rekrytering. Effektiv marknadsföring höjer dessutom varumärkets värde! 

Förverkliga din vision

Grunden består av främst av en stark vision för varumärket, en välutvecklad handlingsplan, konkurrenskraftig kompetens inom verksamhetsområdet och en vilja att hela tiden våga gå sin egen väg. 

Extern partner för ditt varumärke

Med M&CO som extern partner får du professionell hjälp att etablera och utveckla ditt varumärke. 

 

Byråtjänster för ditt behov

 

Marknadsföringskoncept – strategi och kreation >

 

Webbdesign – designtema, navigation, content >

 

Sökmarknadsföring – SEO och SEM >

 

Varumärkesprofilering – presentationer, nyhetsbrev, identitet >

 

 

referensexempel

Sedan mer än 25 år hjälper M&CO små och medelstora företag med att bygga sitt varumärke och utveckla sin marknadsföring. En specialitet är utvecklingsuppdrag i samarbete med ledning. Referenslistan är lång och omfattar väletablerade tjänsteföretag som Södra Hallands Kraft, Kattegattkliniken, ByggSjögren m fl.