Digital Marknadsföring

Webbdesign • SEO • Annonsering online • Sociala medier • e-handel

Ett starkt varumärke lönar sig. Bli ännu vassare online! 

Börja med din marknadsförings viktigaste syfte: bygga en stabil bas av lojala, återkommande kunder eller bearbeta marknaden för att hitta nya kunder?

Moderniserar din hemsida

Webbplatsen utgör så gott som alltid en del i våra kommunikationsuppdrag. Ditt behov kan vara att modernisera bilden av ditt företag, kommunicera en ny produkt, starta e-handel eller öka nyhetsflöde.

En representativ hemsida ser vi som nav i din marknadsföring. Du får hjälp med design, content,  navigation och funktionalitet. Avseende publiceringsverktyg utgår vi från det du redan använder eller får du stöd i val av det som passar dig bäst.

För synlighet på Google är en viktig parameter att sökoptimera sajten. Det hjälper dig att ranka så högt som möjligt i den organiska träfflistan. En topplacering driver mer trafik till din sajt.

Så ökar du din synlighet online och skaffar fler kunder!

Det digitala medielandskapet innebär många goda möjligheter – men kan upplevas komplext att navigera rätt i. Behöver du rådgivning för hur du kan öka responsen online? Vi verkar som oberoende partner för att skapa större effekt för din digitala kommunikation. 

Vi ger råd om kanalval utifrån din målgrupp och vad du vill uppnå. Det kan handla om att synas kostnadseffektivt via Google (ex AdWords), sociala kanaler, sajtnätverk eller digitala skärmar. Börja gärna i liten skala för att därefter utvärdera nytta. 

Vi hjälper dig med annonsmaterial, landningssida och e-handelsplattform på din webbplats. Hur nå du störst effekt? Vi ger dig råd och vad du bör tänka på!

M a o erbjuder vi rådgivning och kreativt hantverk för att synliggöra ditt varumärke, generera trafik till din webbplats och konvertera besökare till kunder. 

Kontakta oss om mer information och offert! 035 15 90 90 eller mats.persson@mco.se