Nyhetsbrev stärker varumärke för Södra hallands kraft

Energiföretaget Södra Hallands Kraft förstärker sitt varumärke genom nyhetsbrev till sina kunder tre gånger om året. Eftersom företaget är kundägt ger nyhetsbreven delaktighet i företagets utveckling. Lokalt bekanta ansikten från företaget bakom budskapen befäster också trygghet hos kunderna.

Vi på M&CO har sedan nyhetsbreven startade 2014 haft förtroende att producera dem. När Södra Hallands Kraft då planerade att utöka sina produkter och tjänster till hushåll och företag växte skälen till att förstärka kundkontakten.

I produktionerna medverkar vi i val av tema och framtagning av text, bilder och layout. Kunderna kan läsa om kundreportage, produktnyheter och energifrågor som berör hushållet. Allt med ett enkelt och läsvänligt anslag!

Nyhetsbreven följer ett enhetligt grundmanér som effektiviserar layout och produktion. Nyhetsbreven distribueras årligen till närmare 20 000 kunder som fakturabilaga eller digitalt via e-post till dem som önskar.

”Nyhetsbreven bidrar till att våra kunder känner ännu större närhet till oss. Distributionen till alla kunder säkrar dessutom för oss att viktig information når samtliga. I och med att M&CO är väl insatta i vår verksamhet blir framtagning av både redaktionellt innehåll och ett intresseväckande uttryck smidigt.” Linda Willman, Marknadsansvarig