Spetsad nisch, modern hemsida och ny grafisk identitet

Nyebro Snickerifabrik i Torup drivs i femte generationen med tillverkning av fönster och dörrar i klassisk stil som utmärkande nisch. Byggnadssnickerierna tillverkas för kulturbyggnader, företagsfastigheter och privathus i södra Sverige. Många uppdrag utförs i samverkan med arkitekt.

En ny hemsida är under produktion med fokus på fönster och dörrar. Ett av behoven är att effektivisera användning av hemsidan för såväl arkitekter som beställare. Ett annat behov är att modernisera design och presentera utvecklat produktprogram.

Hemsidan byggs med helt nytt innehåll. Ett förarbete har gjorts med konkurrensanalys som en av grunderna för särskiljande manér, hemsidans struktur och förtydligad produktsegmentering. Framtagning av content som design, bildlösningar och texter pågår i utmärkt samarbete med Nyebro.

I varumärkesarbetet ingår även design av ny grafisk identitet. Behovet av förnyelse har växt på senare år. Inte bara för att avspegla profil idag, utan också för att signalera utvecklat produktprogram och ett kliv framåt med företaget.

Varumärkesarbetet utgör del i utveckling i det 120-åriga företaget för att befästa Nyebros varumärke i södra Sverige.