webbutveckling och varumärkesprofilering för Nyebro

Nyebro Snickeri i Torup drivs i femte generationen med tillverkning av fönster och dörrar i klassisk stil som utmärkande nisch. Byggnadssnickerierna tillverkas för kulturbyggnader, affärsfastigheter och villor runt om i Sverige. Många uppdrag utförs i samverkan med arkitekt.

En ny hemsida är producerad med fokus på fönster och dörrar. Ett av behoven var att effektivisera användning av hemsidan för såväl arkitekter som beställare. Ett annat behov var att modernisera design och presentera utvecklat produktprogram.

Hemsidan är byggd med helt ny design och förtydligad produktsegmentering. Ett förarbete gjordes med konkurrensanalys som en av grunderna för bland annat särskiljande manér. Content i form av texter och bilder är framtaget i utmärkt samarbete med Nyebro.

Varumärkesarbetet har även omfattat att skapa ny grafisk identitet. Behovet av förnyelse har växt på senare år. Inte bara för att avspegla profil idag, utan också för att signalera utvecklat produktprogram och ett kliv framåt med företaget.

Varumärkesarbetet utgör del i utveckling i det 120-åriga företaget för att befästa Nyebros varumärke i Sverige.

Hemsida: nyebro.se