säljande Presentation och stark varumärkesprofil

Är ditt företag på gång att lansera en produkt eller planerar att utöka er marknad? Träffsäker presentation och stark varumärkesprofil kan göra skillnad för att effektivt etablera varumärkeskännedom och skaffa kunder.

För din affärsutveckling behöver du regelbundet bygga relationer med kunder, kundämnen och partners. Det kan innebära behov av kommunikation som nyhetsbrev, events, säljstödsmaterial och förnyelse av grafisk profil.

Vi på M&CO i Halmstad hjälper stora och små företag med koncept och produktioner för effektiv marknadskommunikation. Behöver du hjälp också?

koncept för önskade effekter

Hur ser ditt behov ut och var är syftet? Exempelvis nyhetsbrev för att stärka relationer med din målgrupp, exponeringsmaterial till mässmonter, produktpresentation för DR eller moderniserad logo för ditt varumärke.

Ett tydligt syfte är till hjälp i frågor kring manér, budskap, grafik och format. Lägg extra vikt på ditt grundkoncept för maximala förutsättningar till önskade effekter.

PRESENTATIONer – digitalt och tryckt säljstöd

Digital presentation har du nytta av för att tydliggöra ditt produktkoncept, särskilt vid nyförsäljning. Flexibelt för att användas vid personliga kontakter, events och för distribution via mejl. I tryckt utförande även som fysisk DR. Om ditt varumärke är okänt för din målgrupp kan fysisk DR vara särskilt befogat, och då utan GDPR-hinder vid behov av exempelvis köpta adresser till beslutsfattare.

Videopresentation är effektivt för att kommunicera ditt varumärke i flera olika sammanhang – på din hemsida, i sociala medier, på YouTube, till digitala skyltar, produktdemo och vid föredrag. Mycket användbart också i instruktivt syfte.

Vi hjälper dig att göra intryck med utmärkande budskap, utförande, bilder – digitalt, grafiskt eller i videoformat.

Nyhetsbrev – content och utförande

Effektiv kanal för att befästa kundrelationer med nyheter, händelser och tips. Flexibelt för att kunna produceras och distribueras regelbundet genom mejlverktyg eller grafisk produktion. Håll ditt adressregister uppdaterat!

Vi hjälper dig med utförande, texter och bilder i ditt mejlverktyg eller genom grafisk produktion.

Varumärkesidentitet och exponering

Affärsförändringar, tidens tand, ägarbyte och ny verksamhet utgör vanliga skäl till behov av att modernisera eller bygga en ny varumärkesidentitet.

En stark varumärkesidentitet är en stor tillgång! Ditt nuvarande varumärke – kan det bli bättre grafiskt? Det kan avse namn, formgivning, enkel användning och tidsenlighet. 

Logotyp, typografi och bildspråk är utmärkande element för ditt varumärke. Din varumärkesidentitet utgör grunden i kommunikationen – från presentation och marknadsaktiviteter till skyltning och korrespondens.

Finns bra egna exponeringsytor – fordon, anläggning och andra skyltplatser? Bra att använda för varumärkesprofilering!

Vi hjälper dig med design, grafisk ID och exponering.

Extern partner för din kommunikation

Du får nytta i form av professionella ögon på din kommunikation, kreativt nytänkande och rutin för hela processen. Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta M&CO för mer information och om ditt behov för ett samarbetsförslag.

Hjälp från koncept till produktion

1. Behov, förutsättningar och samarbetsförslag
2. Budskap, manér, format, koncept
3. Text, bilder, utförande
4. Färdigställning produktion, leverans/distribution

 

KONTAKT >

 

 

FLER BYRÅTJÄNSTER FÖR DITT BEHOV