Spetsa din lokala marknadföring 

En väl fungerande och rätt anpassad marknadsföring för att öka kännedom inom din specifika målgrupp är ofta en lönsam investering. Villaägare, hälsointresserade, nyinflyttade i Halland? Ju tydligare du känner din målgrupp, desto bättre förutsättningar för att nå önskade effekter.

Samarbetspartner M&CO Halmstad

Börja med en bra marknadsföringsplan. Behöver du en driven mediabyrå för din marknadsföring lokalt, är vi gärna en del i den processen. Med bred erfarenhet från kommunikation gentemot varierande målgrupper hjälper M&CO Halmstad dig i strategi, mediefrågor och koncept. 

För att det ska bli bra så är det viktigt att man tänker rätt från början. Hur ser mitt behov ut? Vilken marknadsföring är bäst för mina behov? Vad kan vi lösa internt och vad bör vi inte hantera själva?

Välj mediekanaler utifrån målgrupp och budget

Dina effektmål och din budget är starkt påverkande för strategiskt vägval. Klargör är vad du vill uppnå, vilka du vill nå, kännetecknande för målgruppen, hur du vill att målgruppen ska uppfatta ditt erbjudande och hur du vill att mottagare agerar? Detta till grund för marknadsföringsplan och prioriteringar.

Gör dig sökbar

På Google görs dagligen ca 50 miljoner sökningar enbart i Sverige. Sökordsoptimering, Google Ads och sociala medier är rätt använt effektivt för att sökbarhet och ökad kännedom med digital marknadsföring.

Bygg varumärkeskännedom

Att ditt företag är sökbart via Google är viktigt, medan andra medier är mer effektiva för att skapa varumärkeskännedom. Vilka kanaler använder du idag och vilka andra kan vara relevanta för att nå dina nuvarande och framtida kunder? Vi hjälper dig med en individuellt anpassad plan för den eller de kanaler som din målgrupp använder.

Kreativt koncept

Gör rätt avtryck! Har du behov av nytt uttryck i kommunikationen, låt oss ta fram förslag till formspråk, ton i budskap och kreativa element. 

Mät effekten!

Utöver utfall i form av direkt respons, är Google Analytics och Search Console utmärkta verktyg för att skaffa information om trafiken till din hemsida. Nöjdkundindex och DR-respons är andra exempel på källor för att mäta utfall.

 

Kontakta oss >

 

Kontakta M&CO om ett möte så lyssnar vi, diskuterar vad du kan ha nytta av och delar med oss av effekter från andra marknadsföringsprojekt. Ring 035 15 90 90 eller mejla mats.persson@mco.se