Webbdesign i Umbraco och Wix

Upplever du som företagare behov av hjälp med content för er nuvarande hemsida, att modernisera design eller att bygga en helt ny sajt från grunden?

En stor andel köp börjar på nätet och beslutsfattare gör alltmer av sin köpresa på egen hand i digitala kanaler. Med webbplatsen som nav kan det innebära behov av att ta fram en ny webbstrategi, tydliggöra budskap och underlätta i köpprocess med mer guidande information.

Vi på M&CO i Halmstad har byggt ett stort antal hemsidor för att fungera som effektivt säljstöd i olika typer av verksamheter. Behöver du hjälp också?

designtema, navigation och content

För önskad nytta med din hemsida är det viktigt att du fastställer dess primära syfte och målgrupp. Exempelvis säljstödssajt för kontakt från din företagsmålgrupp, e-handelssajt för din privatmålgrupp, informationssajt för din samhällsmålgrupp eller rådgivningssajt för din kapitalvarumålgrupp.

Ett tydligt syfte är till hjälp för ditt behov av manér, struktur, innehåll och webbplattform. Lägg extra vikt på ditt grundkoncept så att design och funktionalitet går hand i hand för önskad användarupplevelse.

För manér som avspeglar din verksamhet, ta avstamp i varumärkesnamn, logo och särskiljande aspekter för ditt affärskoncept.

Gör det enkelt att hitta det besökaren eftersöker! Tydliga menyer och landningssidor bidrar till att webbplatsen upplevs lättnavigerad.

För ditt budskap och innehåll – utgå från vad din målgrupp behöver veta för önskad respons. Ju mer användaren behöver veta för sin köpresa på egen hand, desto större behov av utförlig information. Om du saknar bra bilder, ta gärna hjälp av en fotograf. En kostnad initialt, men tillför långsiktig nytta.

Webbplattform och e-butik

Tillgodoser din nuvarande plattform ditt behov? Undersök annars alternativ utifrån krav på resurser, funktionalitet, support och drift. Umbraco och Wix är exempel på flexibla plattformar som utvecklas kontinuerligt och som vi förordar beroende på behov. E-butik kan integreras och anpassas.

Sökmotoroptimering

För att din hemsida ska ranka högt i Googles organiska sökresultat ­– tillgodose Googles algoritmer! Först och främst indexera varje sida du vill ha sökbar för sökmotorn för att vara identifierbara. En grund är också att innehållet är relevant och överensstämmer med rankingfaktorer on-page i övrigt som hur du använder metataggar, sidtitlar, rubriker, bildtitlar och länkar. För relevant trafik, identifiera nyckelord som dina kundämnen använder när de behöver din tjänst eller produkt.

partner för att bygga och hantera din hemsida

Brist på tid, egna resurser eller webbkompetens kan vara tecken på behov av en extern samarbetspartner. Då kan särskilt goda skäl finnas att anlita M&CO som extern partner. Du får nytta i form av professionell webbdesign, modern funktionalitet, framtagning av innehåll och rutin för hela processen.

Moderniserar din närvaro online

Har ditt företag ett egenutvecklat produktkoncept eller ett redan etablerat varumärke – och behöver moderniserad webbdesign eller har andra frågor om din hemsida? Mejla eller ring M&CO för mer information och om ditt behov för ett samarbetsförslag.

Hjälp hela vägen efter behov

1. Behov, syfte och förutsättningar
2. Manér, budskap och plattform
3. Struktur, navigation och funktionalitet
4. Text, bilder och uppsättning
5. Driftsättning, SEO och löpande hantering

 

Kontakt >

 

 

 

fler byråtjänster för ditt behov