rätt designspråk för rätt avtryck

Gör rätt avtryck hos dem du vänder dig till. Stärk ditt varumärke med förnyad design, bra bilder, unikt signum och motion graphics för din kommunikation. 

Ditt grafiska språk

Behöver du få in nytt syre? Det kan handla om designspråk för din nisch, grafik för ditt erbjudande, bra bilder för din kommunikation eller en kännetecknande symbol för din konkurrensfördel. Vi hjälper dig från idé till färdig lösning.

Grafisk produktion

Bildval, beskärningar och skärpa har stor betydelse för intresseväckande intryck. När du har behov av nya bilder löser vi det via fotografering, bilbank eller animation av rörlig grafik. Vi har stor rutin av produktionskedjan från layout, text och bild till färdig fil för publicering online och i tryck. 

Grafisk identitet – logotyp och typografi

Ditt varumärkes kärnvärden utgör vår utgångspunkt för design av logotyp, val av typografi och stilistiskt bildspråk. Behovet kan vara från lätt modernisering till helt ny grafisk design. I arbetet med visualisering lägger vi stor vikt på särart, enkelhet och hållbarhet över tiden. 

För din nya logotyp levererar vi filer i de vanligaste filformaten och användarinformation om färgkoder och tillämpningar som gör att du själv kan hantera implementering i din kommunikation.

Varumärkesskydd

Vi har haft förtroende som ombud för varumärkesskydd inom Sverige och EU för flera företag. Utifrån behov hjälper vi dig i frågor om registrering, val av klasser och att driva processen. 

 

KONTAKTA OSS >

 

Kontakta oss om ett möte så lyssnar vi, diskuterar vad du har nytta av och delar med oss av konceptuella arbeten från andra uppdrag.  Ring 035 15 90 90 eller mejla mats.persson@mco.se