sök & Digital Marknadsföring – effektivt rätt använt

På Google görs dagligen ca 50 miljoner sökningar enbart i Sverige. Sökordsoptimering och Google Ads är effektivt rätt använt för att hitta nya kunder. M&CO Halmstad har lång erfarenhet av exponering i Googles listningar. Är du osäker på optimal lösning för att öka sökbarhet med digital marknadsföring? Kontakta oss om hur du går tillväga.

Bestäm syftet först

För din sökmarknadsföring, tänk igenom landningssida för trafiken till din hemsida. Att ditt erbjudande och din information på landningssidan är så relevant som möjligt för besökare. Ett tydligt syfte hjälper att välja söktermer och budskap till dem som klickar till din hemsida.

Sökordsoptimering – stärk position i Googles kostnadsfria listningar

För hög position i Googles listningar är sökordsoptimering av din hemsida en viktig parameter. Det hjälper dig att ranka så högt som möjligt i den organiska träfflistan. En topplacering driver mer trafik till din sajt.

Vi hjälper dig med sökordsanalys, skriva sökanpassade texter, SEO-anpassa din hemsida och mäta effekter för löpande optimering.

Google Ads – effektivt komplement till sökmotoroptimering

Effektiv kanal för att komplettera din sökordsoptimering på termer där konkurrensen är särskilt tuff. För framgångsrikt resultat gör vi sökordsanalys, skriver anpassade textannonser och sätter upp annonsering i Google Ads konto för utvalda sökord. Under annonseringsperioden bevakar vi effekter och hanterar löpande optimering.

Sociala medier – öka kännedom om ditt varumärke

Nå dina kunder via sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn. Vill du nå ut med budskap och erbjudanden för att öka kännedom om ditt varumärke tar vi fram koncept och hanterar publicering.

Sajtnätverk och annonsplattformar – uppmärksamma din nisch

Att nå ut med budskap via sajtnätverk kan vara effektivt för dig som vill öka kännedom om ditt varumärke inom en specifik region. Detta välriktat till din målgrupp, där Stampens digitala nätverk och Blocket utgör exempel på starka kanaler.

Nyhetsbrev – befäst ditt varumärke

Texter och bilder är en specialitet för oss. Vi hjälper dig med att redigera och skriva text för ditt nyhetsbrev. Bildval och beskärningar har stor betydelse för intresseväckande intryck. Vi driver produktionen självständigt eller i nära samarbete.

 

KONTAKTA OSS >

 

Kontakta M&CO om ett möte så lyssnar vi, diskuterar vad du har nytta av och delar med oss av digital marknadsföring i andra uppdrag. Ring 035 15 90 90 eller mejla mats.persson@mco.se