sök & Digital Marknadsföring – stärk användarupplevelse

På Google görs dagligen ca 50 miljoner sökningar enbart i Sverige. Sökordsoptimering, Google Ads och sociala medier är rätt använt kostnadseffektiva kanaler för att kunder ska hitta dig.

Bestäm syftet först för din kommunikation online

För din sökmarknadsföring, tänk igenom landningssida för trafiken. Att ditt erbjudande och din information på landningssidan är så relevant som möjligt för besökare som klickar på din länk. För din närvaro i sociala medier hjälper tydliga mål dig att prioritera hur mycket av din tid som är relevant att avsätta.

Sökordsoptimering viktigt!

För synlighet på Google är en viktig parameter att sökordsoptimera din hemsida. Det hjälper dig att ranka så högt som möjligt i den organiska träfflistan. En topplacering driver mer trafik till din sajt.

Vi hjälper dig att skriva sökanpassade texter, stärka din webbplats position i sökresultaten, analysera målgruppers sökbeteenden samt att mäta och utvärdera effekten av dina SEO-insatser.

Google Ads – särskilt lämplig sökmarknadsföring i tuff konkurrens

Kostnadseffektiv kanal för att komplettera din sökordsoptimering på termer där konkurrensen är särskilt tuff. Vi samarbetar med Ad-specialister för att säkerställa rätt anpassat kanalval inom Ads, Shopping, Display och YouTube.

Sociala medier – bygg dina relationer

Nå dina kunder via sociala medier som Facebook, Instagram och LinkedIn. Om du vill nå vill ut med budskap och erbjudanden så hjälper vi dig med koncept och publicering. 

Digitala annonsplattformar – nå din regionala målgrupp

Att nå ut med budskap och erbjudande via sajtnätverk lämpar sig för dig med regional eller nationell marknad och med stora möjligheter till precis målgruppsanpassning. För regionalt behov är ett exempel är Stampens digitala nätverk. Ett annat är Blocket som erbjuder möjlighet att styra annonsering både geografiskt och anpassat till målgrupp.

E-nyhetsbrev – bygg dina relationer inom business to business

Texter och bilder är en specialitet för oss. Vi hjälper dig med att redigera och skriva text för ditt nyhetsbrev. Bildval och beskärningar har stor betydelse för intresseväckande intryck. Vi driver produktionen självständigt eller i nära samarbete.

 

KONTAKTA OSS >

 

Kontakta oss om ett möte så lyssnar vi, diskuterar vad du har nytta av och delar med oss av digitala insatser från andra uppdrag. Ring 035 15 90 90 eller mejla mats.persson@mco.se