B2b copywriter för dina kanaler

 

Är du företagare och upplever behov av hjälp med budskap och texter för kommunikationen av varumärket? Det kan handla om att argumentera för din produkt, presentera nyheter på din hemsida eller skriva för ditt nyhetsbrev.

M&CO hjälper sedan 25 år företag med budskap och texter för olika kanaler i sin kommunikation. Har du behov av en extern copywriter också? 

Budskap

För ditt budskap – lyft fram och förstärk ditt varumärkes unika konkurrensfördelar. Utgå från din målgrupp för träffsäkert anslag i argument.

Ta gärna fram en budskapsplattform som tydliggör dina huvudargument. Särskilj för varje kundsegment, om du har flera, med utgångspunkt från konkurrensfördelar. Bra som praktiskt stöd för marknadskommunikationen.

Innehåll 

Ibland behöver du ett säljande budskap. Ibland en tydliggörande beskrivning. Ibland berätta storyn om ditt varumärke. 

Ju tydligare insikt i målgruppen, desto bättre förutsättningar för att nå önskad respons. Klargör vilka du vill nå, kännetecknande för målgruppen, hur du vill att målgruppen ska uppfatta ditt budskap och hur du vill att mottagare agerar.

tonalitet 

Säg det på rätt sätt. Det skrivna ordet har rätt uttryckt stark förändringskraft som påverkar dina kunder, medarbetare och människor i företagets omvärld.

Anpassa tonläget beroende på kanal – varumärkespresentation, webb-copy, redaktionell text, inlägg på sociala medier – som exempel. 

Extern copywriter för din kommunikation

Brist på tid, egna resurser eller kommunikativt stöd kan vara tecken på behov av extern samarbetspartner. Då kan särskilt goda skäl finnas att anlita copywriter från M&CO för din B2B kommunikation. Du får nytta i form av professionella ögon på ditt varumärke, nytänkande i budskap och rutin att skriva för olika kanaler.

Hur kan vi hjälpa dig? Mejla eller ring M&CO för mer information och om ditt behov för ett samarbetsförslag.

 

KONTAKT >

 

 

FLER BYRÅTJÄNSTER FÖR DITT BEHOV