Nyhetsbrev stärker varumärke

Det lokala energiföretaget Södra Hallands Kraft förstärker sitt varumärke genom nyhetsbrev till sina kunder tre gånger om året. Då företaget är kundägt fungerar nyhetsbreven utmärkt för att berätta om händelser i verksamheten som ger delaktighet. Nyhetsbreven tar upp ämnen som berör hushållen och lyfter fram i bild de som står bakom budskapet för att visa personlighet.

Vi på M&CO har sedan starten av nyhetsbreven 2014 haft förtroende att producera dem. När Södra Hallands Kraft då planerade att utöka sina produkter och tjänster till hushåll och företag växte skälen till att förstärka kundkontakten.

För produktionen har vi en redaktionell roll där vi medverkar i val av tema, att ta fram bilder och text som gör budskapet lätt att ta till sig. Kunderna kan läsa om kundreportage, produktnyheter och energifrågor som berör hushållet.

Nyhetsbreven följer ett enhetligt grundmanér som effektiviserar layout och produktion. Nyhetsbreven distribueras årligen till närmare 20 000 kunder som fakturabilaga och digitalt via e-post till dem som önskar.