Koncept och design

Från idé till färdig design • Marknadsföring i tryck och online

Behöver du få in nytt syre? Det kan handla om idé, budskap, ny grafisk form eller nytt designmanér som uppmärksammar ditt erbjudande. Vi hjälper dig från idé till färdig lösning.

När du söker ett nytt uttryck i någon del i din marknadsföring tillgodoser vi ditt behov på det sätt som passar dig bäst. Det kan avse din annonsering, hemsida, digitala synlighet, säljpresentation, evenemang eller en kampanj. Hur du smartast når fram till dem du vänder börjar vi med att titta på tillsammans. Du får råd och inspiration, därefter följer en idéfas för att lösa formspråk, ton budskap med mera som du känner dig trygg i och nöjd med. 

Marknadsföring i tryck och online

Vi har stor rutin av produktionskedjan från layout, text och bild till färdigt digitalt eller tryckt material. Fler än 4 000 uppdrag genom åren ger oss en extra trygghet för att alltid utlova kvalitet. Med stöd i ett stort nätverk av duktiga partners löser vi även frågor som publicering online, DM, utomhusexponering och annonsinföranden.

Exponering vid events

Vid din mässmedverkan, ditt företagsevent eller öppet hus skapar vi intresseväckande exponering och kommunikation. Genom insatser före, under och efter evenemanget hjälper vi dig att lyfta helhetsintryck och maximera PR-värde bland kunder och medarbetare.

Kontakta oss för mer information och offert! 035 15 90 90 eller mats.persson@mco.se