Digital Marknadsföring

Webbdesign • SEO • Annonsering online • Sociala medier

Bli ännu vassare online! Ett starkt varumärke skapar unikt upplevt värde med effekter som förbättrad lönsamhet, mindre priskänslighet, högre kundlojalitet och underlättad rekrytering. 

Börja med din marknadsförings viktigaste syfte: bygga en stabil bas av lojala, återkommande kunder eller bearbeta marknaden för att hitta nya kunder?

Webbplatsen utgör så gott som alltid en del i våra kommunikationsuppdrag. Ditt behov kan vara att modernisera bilden av ditt företag, kommunicera en ny produkt, starta e-handel eller öka nyhetsflöde.

En representativ hemsida ser vi som nav i din marknadsföring. Du får hjälp med design, content,  navigation och funktionalitet. Avseende publiceringsverktyg utgår vi från det du redan använder eller får du stöd i val av det som passar dig bäst.

För synlighet på Google är en parameter att sökordsoptimera sajten. Det hjälper dig att ranka så högt som möjligt i den organiska träfflistan. En plats på första sidan driver mer trafik till din sajt.

Stärk ditt varumärke online och få större respons!

Det digitala medielandskapet innebär många goda möjligheter – men kan upplevas komplext att navigera rätt i. Behöver du råd för hur du kan öka responsen online? Vi verkar som oberoende partner i frågor från synlighet i rätt kanal till strategisk planering för att skapa större effekt med din digitala kommunikation. 

Vi tar fram förslag som matchar din bransch och målgrupp. Allt utifrån vad du vill uppnå. Att stärka sitt varumärke innebär också att skapa rätt ton i budskap och design. Om det avser effekt via specifika portaler, sociala medier, Google eller sajtnätverk löser vi tillsammans. Och med möjlighet att börja i liten skala för att därefter utvärdera nytta.

M a o erbjuder vi råd och kreativt hantverk för att synliggöra ditt varumärke, generera trafik till din webbplats och konvertera besökare till kunder. 

Kontakta oss om mer information och vilka frågor som är mest intressant för din verksamhet! 035 15 90 90 eller mats.persson@mco.se