Budskap och copywrite

Från idé till färdig text • USP/ESP • Reserch

Vår kommunikation bidrar till att teknikföretag växer, fastighetsbolag säljer slut på lägenheter, hallänningar väljer vårdcentral, fransmän köper svenska transporttjänster och laholmare står i kö till grillad korv. Bland annat.

Det skrivna ordet har en stark förändringskraft som påverkar dina nuvarande och potentiella kunder, medarbetare och andra i ditt företags omvärld.

Vi hjälper dig att skapa intresseväckande budskap. Det kan handla om att sälja din tjänst, bygga kännedom eller verka som din webbredaktör.

Vi sätter oss in ditt företag, varumärke och din målgrupp. Samlar in bakgrundsmaterial och fakta. Sätter fingret på din unika konkurrensfördel med utomståendes ögon. Som grund för vinnande retorik.

Reklamtext, reportage eller frågor/svar? Syftet avgör vilket textmaner som passar bäst. Ibland behöver du långa, beskrivande och nyanserade texter. Ibland en sylvass rubrik. Ibland att redigera en förlaga från dig som uppdragsgivare. För att skapa ett tydligt budskap i samspel med grafiskt uttryck.

Kontakta oss för mer information och offert! 035 15 90 90 eller mats.persson@mco.se